Hakkımızda

Sektörün ihtiyaçlarına özel çözümler üreten Tekno Bilişim,  Teknolojide ki hızlı gelişmeleri uzman ekiple hızlı takip ederek en verimli , en güvenilir, en kaliteli , en düşük baskı maliyetli ürünleri müşterilerine sunarak onları çağın gerektirdiği ürünlere yönlendirmektedir.

Tekno Bilişim

15 Yılı Aşkın Tecrübe

Tekno Bilişim TEKİRDAĞ – Çerkezköy de  faaliyet göstermektedir. Fotokopi Makineleri, Printer, Faks, Scanner Cihazları ve Bilişim Ürünleri satış servis, kiralama, sarf destek hizmetleri vermektedir. Değişik markaların bayiliklerini ve dağıtıcılıklarını yaptıktan sonra , 2010 yılında hem bayi odaklı hem de son kullanıcı odaklı  çalışmaya devam etmiştir.

Kendi Sattığı ürünlerin bir kısmını üreten, bir kısmını ithal eden Tekno Bilişim, bir kısım ürünlerin Distribütörleri ile çözüm ortaklığı yapmaktadır. 15 yılı aşkın sektör bilgisi , geniş vizyonu müşterilerine has sunduğu  ekipmanla verimliliği, hızı artırır, baskı maliyetlerini düşürür.

Bölgesinde farklı sektörden bir çok firmaya hizmet veren Tekno Bilişim, Fotokopi Makineleri, Printer ve MFP Satışı ve satış sonrası teknik destek verdiği gibi , Fotokopi , Yazıcı , MFP Kiralama, Kopya Başı Anlaşma Sistemleriyle de müşterilerine destek vermektedir. Komple bir Hastane nin veya Fabrikanın tüm Baskı işlemlerini yapabilir, Müşteri adresinde teknisyen veya operatör bulundurabilir.

Kullanıcı dostu ürünleri öneren Tekno Bilişim , Müşterilerine garanti ve anlaşma kapsamında yerinde servis desteği vermekle beraber , Uzak Masaüstü PC bağlantılarıyla müşterilerine software desteği vermektedir.

×